Intrebari

Cât aş putea câştiga muncind full time scriind articole?

Câştigul tău lunar este limitat doar de timpul pe care îl aloci. Avem colaboratori care câştiga 300 USD lunar şi colaboratori care câştiga 1000 USD.

Cum si când îmi sunt plătite articolele?

Articolele sunt platite in maxim 10 zile lucrătoare din momentul in care au fost publicate. Plate se face prin depunere in cont BRD sau in cont PAYPAL săptămânal în fiecare vineri. Folosim BRD pentru că nu au comision la depunere. Dacă doriţi să folosiţi altă bancă trebuie să vă asumaţi plata comisionului. Spre exemplu la ING comisionul este de 7.5 RON, iar la BCR este 4 RON.

Au trecut zece zile lucrătoare, de ce nu am fost platit?

În rarele cazuri în care se întâmplă aşa ceva (de fapt au fost doar două până acum) te rugăm să contactezi imediat echipa Scrie Articole şi problema ta se va soluţiona în maxim 24 de ore.

Pot scrie despre orice?

Temele despre care poti scrie sunt foarte variate insa sunt cateva tematici pentru care NU îţi vor fi plătite articolele. Acestea sunt:

 • Bancuri/Glume
 • Poezie/Proză/Scris Creativ
 • Opinii despre Filme/Muzica/Emisiuni
 • Opinii Jocuri Video
 • Opinii Pagini Web
 • Editoriale/Opinii
 • Reţete

Cum vor fi verificate articolele mele?

Articolele publicate vor fi verificate de catre un operator al Echipei ScrieArticole. Daca ele vor fi copiate de pe alta pagina de internet contul acelui scriitor va fi inchis automat si toti banii pe care ii mai are de primit vor fi retinuti. Ţinem să precizăm că folosim programe care verifică în ce procent este copiat un articol de pe internet. Dacă sunteţi suspectaţi de fraudă contul dumneavoastră va fi imediat închis.

Care sunt motivele pentru care un articol poate fi respins?

 1. Incălcare a drepturilor de copywright, adică materialul este copiat de pe alt website.
 2. Tema aleasă este mult prea generală, nefiind suficient de  „targetata” pentru un anumit domeniu.
 3. Nu au fost respectate regulile de formatare a textului.
 4. Engleza folosită conţine multe greşeli gramaticale şi sintactice.
 5. Susa aleasă de tine pentru articol nu este una care se încadrează în cerinţele cerute.

Aş vrea să colaborez cu Echipa ScrieArticole însă nu ştiu depsre ce să scriu! Ce să fac?

Este o soluţie şi pentru tine. Noi acceptăm şi articolele rescrise. Atâta timp cât respecţi regulile precizate în Termeni şi Condiţii suntem de acord. Ai un link către un document care te va ajuta în rescrierea articolelor.

Cum să rescrii articole – pdf

Cum să procedez când rescriu alte articole de pe net?

În caz de rescrii articole în engleză deja aflate pe net, sursa nu trebuie să fie articolul pe care l-ai rescris ci o altă sursă. Cea mai uşoară metodă este să cauţi o carte pe amazon.com din aceeaşi nişă (temă) şi să treci la sursă numele cărţii si numele autorului. Cartea şi autorul NU trebuie să nu fie româneşti. Trebuie să fie în engleză.

Deci sursa la articolul tău va fi de forma: „Book name, by Author Name” (fără ghilimele)

Pot traduce un articol din română în engleză?

Atâta timp cât tema aleasă nu este prea generală, suntem de acord cu traducerile. Însă la sursă nu trebuie să apară sursa în română. Folosiţi metoda amazon.com aşa cum am menţionat la întrebarea anterioară.

Ce fac dacă nu găsesc nici o carte pe amazon care să fie din aceeaşi categorie ca şi articolul scris de mine?

Atunci foloseşti google.com. Cauţi un site care este similar cu articolul scris de tine. Şi postezi linkul.

Ce se întâmplă cu articolele mele? Va apărea numele meu undeva?

Articolele tale vor fi publicate online. În momentul în care vei fi plătit pentru ele renunţi la orice drept asupra acelui material (copyright). Numele tău nu va apărea nicăieri.

Există un număr minim de articole pe care trebuie să îl scriu zilnic?

Nu există un minim necesar. La urma urmei nu scrii articole nu câştigi. Este în interesul tău direct să scrii cât mai multe.
Când aflu dacă articolele mele au fost acceptate sau nu şi cât am primit pe ele?

Suma câştigată pe articole şi dacă au fost acceptate vei afla în MAXIM 10 zile lucrătoare din momentul submitării articolului printr-un email.

Ce se întâmplă cu articolul meu? Ce garanţie am că nu îmi veţi respinge majoritatea articolelor şi că eu nu voi munci degeaba?

Articolul tău odată cu drepturile de copyright asupra lui vor fi vândute unor parteneri din Statele Unite. Dacă articolul tău va fi respins sau nu depinde de ei nu de noi. Nu avem nici un interes să îţi respingem articolul degeaba.

Spre exemplu dacă cineva scrie 10 articole pe zi bune şi mai toate sunt acceptate, noi câştigăm pe fiecare articol. Dacă echipa noastră ar respinge articole chiar dacă ele au fost acceptate de partenerii noştri atunci am pierde un colaborator conştiincios care ar genera mult mai mult venit pentru noi în timp.

E simplu, de ce am păcăli pe cineva pentru câţiva zeci de dolari când putem câştiga sute din acea colaborare în timp?

Reclame
%d blogeri au apreciat asta: